Tuottava Maa Turvattu Luonto navi
17.12.17 - klo:15:40 *
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Tuottava maa turvattu luonto ry - tervetuloa!
 
   Etusivu   Ohjeet Haku Jäsenet Kirjaudu Rekisteröidy  
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ohje satunnaiselle matkailijalle  (Luettu 6235 kertaa)
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 8871Profiili Sähköposti
« : 22.11.07 - klo:06:30 »

Emme voi nettihäiriköiden takia pitää keskustelupalstaamme täysin avoimena, koska se kohta täyttyisi erilaisten roskapostirobottien viesteistä.

Sinulla, satunnainen täällä kävijä, saattaa kuitenkin olla kommentoitavaa johonkin viestiin, mutta et halua tai viitsi ilmoittautua varsinaiseksi käyttäjäksi. Sinua varten olemme rakentaneet tällaisen mahdollisuuden.

Kirjaudu sisään tunnuksella "Mielipide". Sen salasanan arvaat, jos mietit, mihin mielipide pyrkii. Eiköhän se tahdo: esiin.

Laita puheenvuoroosi kuitenkin tämän lisäksi joko nimesi tai sitten joku nimimerkki, jotta keskustelussa voi tietää, kenestä "Mielipide"-tunnuksen käyttäjästä kulloinkin on kyse. Vaikka vain "Reiska" tai "Elli" tai "Ihmettelijä" tms.
 
tallennettu
Anssi Sahlberg
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 7Profiili
« Vastaus #1 : 24.11.07 - klo:13:10 »

Rekisteröintikin on kyllä aika helppoa. Se edellyttää tosin toimivaa emailia, mutta niitä saa ilmaiseksi melkein mistä vain, vaikka Googlesta.
tallennettu

Anssi Sahlberg
Luonnonsuojeluyhdistys Tuottava Maa-Turvattu Luonto ry:n sihteeri
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 8871Profiili Sähköposti
« Vastaus #2 : 18.01.10 - klo:04:58 »

Joudumme valitettavasti hankaloittamaan yhä rekisteröitymistä palstalle.

Eilen, kun hetkeksi "silmä vältti", rekisteröitymään onnistunut hakkeri lähetti tänne noin 800 roskaviestiä - ja jokaisen oman aiheenaan, joten niiden poistamiseenkin meni joku tovi.

Tästä eteenpäin siis jäsenyys palstalla tulee voimaan vasta, kun moderaattori on asian vahvistanut. Yritämme vahvistaa asialliset rekisteröitymiset vielä saman vuorokauden aikana.

Jos asiassa on välittömän kommentin tarve, käyttäkää ylempänä esitettyä "vippaskonstia" sillä välin, oman tunnuksen vahvistamista odotellessa.

PS. 31.1.2010. Tämä temppu auttoi, nyt ovat näiden hakkerien yrityksetkin tunkeutua palstallemme täysin loppuneet. Mutta luultavasti sama "rumba" jatkuu aika pian sen jälkeen, jos helpotamme rekisteröitymistä uudelleen, eli jatketaan nyt näin.
« Viimeksi muokattu: 31.01.10 - klo:08:06 kirjoittanut Heikki Jokipii » tallennettu
Heikki Jokipii
Ylläpitäjä
*****
Viestejä: 8871Profiili Sähköposti
« Vastaus #3 : 26.06.11 - klo:15:42 »

Valitettavasti nämä  "botit" eli automaattiset, ohjelmalliset yritykset tunkeutua palstallemme ovat nyt ovat tulleet niin tehokkaiksi. että meidän täytyy - väliaikaisesti, toivottavasti, ennen kuin asiaa vastaan keksitään niksi - kokonaan estää rekisteröityminen palstalle.

Niinpä ainoa tapa palstan jäsenyyteen ainakin hetken aikaa on, että lähetät minulle sähköpostiviestin osoitteella  jokiheik@hotmail.com.

Suomen (tai ruotsin) kielellä tehty jäsenanomus hyväksytään heti, kun vain satun olemaan koneella.

Anonymiteetti - jos haluaa esiintyä nimimerkillä - on edelleen itsestäänselvyys. Sähköpostiosoitteesikin jää vain vain koneen tietoon, minä unohdan sen välittömästi.  Hymyilee

Moderaattorina

Heikki
« Viimeksi muokattu: 26.06.11 - klo:16:43 kirjoittanut Heikki Jokipii » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!